مقالات

اجزا و قطعات بالابر فروشگاهی

اجزا و قطعات بالابر فروشگاهی

اجزا و قطعات بالابر فروشگاهی ، این بالابر یکی از انواع بالابرهای هیدرولیکی است که از قطعات و اجزای مختلفی تشکیل شده است. زمانی که هر یک از این قسمت ها وظیفه ی خود را به خوبی انجام دهند، سیستم بالابر فروشگاهی می تواند به خوبی کار کند. بر این اساس، وجود هر نوع نقص یا اختلال در این قطعات مانع از عملکرد درست بالابر می شود.

نکته مهم در استفاده از بالابر فروشگاهی، سلامت و ایمنی کارکنان و تجهیزات فروشگاه می باشد. با استفاده از قطعات با کیفیت می توان سطح ایمنی بالابر فروشگاهی را افزایش داد.


اجزا و قطعات بالابر فروشگاهی


استفاده از قطعات با کیفیت و استاندارد و سرویس به موقع دستگاه می تواند از بروز حوادث جلوگیری نماید. اجزای بالابر به صورت هماهنگ با هم عمل می کنند و بروز مشکل در یکی از آنها می تواند بر عملکرد کل سیستم تاثیر بگذارد.


1- پاور یونیت :

قسمت های اصلی آن شامل شیر کنترل جریان، تانک ذخیره روغن، الکتروموتور، شیر shut off، پمپ و شیرهای اطمینان می شوند. پاوریونیت به عنوان یک سیستم کوچک در بالابر عمل می کند. این بخش به صورت تک سرعته و دو سرعته تهیه می شود اما معمولا از نوع تک سرعته در ساختار بالابرهای فروشگاهی استفاده می کنند. نوع دو سرعته در بالابرهایی تعبیه می شود که در مسیر خود نیاز به توقف دارند. پاوریونیت دو سرعته موجب کاهش صدای بالابر می شود.


2- کفی بالابر :

این قسمت در ابعاد و اندازه های متنوعی تولید می شود و در حمل و جابه جایی بار و افراد نقش دارد. ابعاد بالابر در میزان تحمل وزن و حجم بار تاثیرگذار هستند. معمولا کفی بالابر را از جنس استیل، آهن یا آلومینیوم می سازند. کفی بالابر از موادی تهیه می شود که در مقابل فشار و ضربه مقاومت کافی را داشته باشند.


3- دکل بالابر :

این بخش از بالابر وظیفه ی هدایت، جابه جایی و تحمل وزن کفی بالابر را بر عهده دارد. دکل بالابر تمام فشار وارد شده بر کفی را مدیریت می کند. قطعاتی به نام کفشک تلفنی بر روی دکل وجود دارند که در هدایت کارسلینگ یا کابین نقش ایفا می کنند. از انواع این کفشک ها می توان به کفشک های ثابت، غلطکی و لغزشی اشاره کرد. کیفیت کفشک ها موجب نرمی و روان شدن حرکت بالابر فروشگاهی می شود. در واقع این کفشک ها از بروز لرزش و تنش در هنگام حرکت بالابر جلوگیری می کنند. این امر در زمان جابه جایی وسایل و بارهای سنگین بسیار اهمیت دارد.


4- شیر برقی :

وقتی که بالابر به سمت پایین حرکت می کند، این قطعه وارد عمل می شود. در حرکت بالابر به سمت پایین نیازی به روشن شدن موتور نیست. در این حالت، شیر برقی هدایت بالابر را بر عهده می گیرد.


5- شیر کنترل هیدرولیکی :

این قطعه شرایطی را فراهم می کند تا فرد هدایت کننده بتواند سرعت بالابر را کنترل کند. این ویژگی در زمان حمل بارهای سنگین و سبک کاربرد زیادی دارد. فرد هدایتگر می تواند در زمان حمل بارهای سنگین سرعت را کاهش دهد و در زمان حمل بارهای سبک سرعت را افزایش دهد. در زمان افزایش سرعت باید ایمنی بالابر در نظر گرفته شود.


از دیگر قسمت های بالابر فروشگاهی می توان به الکتروموتور، شاسی، میکروسوئیچ، قرقره (وینچ) و سیم بکسل اشاره کرد.

 

1000 کاراکتر باقیمانده است


تماس با واحد فروش

تهران، اتوبان آزادگان، احمدآباد مستوفی، بلوار ابوالقاسم، خیابان صنوبر سوم، خیابان سیزده آبان، پلاک 22و24