بالابر متحرک و بالابر متحرک هیدرولیکی به همراه قیمت بالابر متحرک

بالابر متحرک و بالابر متحرک هیدرولیکی به همراه قیمت بالابر متحرک

بالابر متحرک یا سیار ، در دو جهت عمود و افقی می تواند حرکت کند. یعنی علاوه بر اینکه به صورت عمودی در جهت ارتفاع حرکت می کند، به کمک چرخ های خود می تواند در جهت افقی هم جابه جا شود. این ویژگی بالابر متحرک توجه بسیاری از مدیران شرکت ها و کارخانه ها را به خود جلب کرده است. همان طور که از نام این بالابر مشخص است، در یک جای ثابت نصب نمی شود.

این دستگاه، یک جایگزین امن و قابل اعتماد برای روش های قدیمی مانند داربست، نردبان و ... است. در حال حاضر انواع مختلفی از بالابر متحرک در کشور تولید می شوند و مشتریان عزیز با توجه به محیط و نیاز خود، مدل مناسب را انتخاب و خریداری می کنند.
بالابر متحرک به عنوان سیستم صنعتی بسیار کارآمد می تواند جابه جایی بار به صورت عمودی و کار در ارتفاع را بسیار ایمن کند. این نوع بالابر برای استفاده افراد طراحی شده و قابلیت جابجایی از نقطه ای به نقطه دیگر و بین مسافت های طولانی را دارند. از این بالابر ها می توان در ارتفاع ساختمان ها، کار در خطوط برق، آتش نشانی و ... استفاده کرد. در این مقاله سعی بر آن است که شما را با انواع بالابر های متحرک آشنا کنیم. با ما همراه باشید.


بالابر متحرک چیست؟


بالابر متحرک دارای چهار عدد چرخ خودرویی و یا کارگاهی می باشد. با بالابر متحرک به راحتی می توان افراد و اجسام را جابجا نمود. این نوع بالابر در اکثر مکان ها قابل استفاده می باشد. بنا به سفارش مشتری بالابر متحرک در ارتفاعات متفاوت ساخته می شود. همچنین این بالابر را بر اساس عمومی بودن، شست ‌و شو، تعمیرات، نگهداری، رنگ آمیزی، آزین بندی و … می سازند.
ظرفیت بالا، سطح وسیع سکو و امکان کار همزمان چندین نفر در نفربر متحرک امکان پذیر است. این بالابر ها بسیار ایمن تر از روش های سنتی و قدیمی مانند داربست و نردبان می ‌باشند . همچنین استفاده از آنها بسیار راحت تر بوده و سرعت کار بالا می رود. بالابر متحرک در انواع مختلفی ساخته و تولید می شود.

بالابر متحرک چیست؟


انواع بالابر متحرک


بالابر متحرک انواع مختلفی دارد. برخی از این بالابرها را می توان با خودرو یدک کرد. برخی دیگر از بالابر های نفر سیار، پشت کامیون (خودرو) نصب می گردند. برخی دیگر از این بالابر ها توسط نفر جابجا می شوند و بعضی از آنها دارای موتور بوده و خودشان روی زمین حرکت می کنند. نوع دیگری از بالابر سیار وجود دارد که می تواند حتی در ارتفاع نیز حرکت کند.
همچنین بر اساس استفاده های مختلفی که از این دستگاه می‌ شود، آن را به انواع مختلفی از جمله بالابر قیچی چرخدار، بالابر متحرک ریلی، بالابر مفصلی، بالابر پشت خودرو و استاکر ها تقسیم می کنند.

انواع بالابر متحرک

بالابر متحرک به دو دسته کلی تقسیم می شود.


1- بالابر متحرک با دسترسی عمودی


این نوع بالابر فقط به صورت عمودی بالا و پایین می رود و هیچ گونه حرکت افقی ندارد. برای کار باید دقیقا زیر محل کار قرار گیرند. بالابر مدل هیدرولیکی آکاردئونی نمونه از این نوع بالابر می باشد.


2- بالابر متحرک با دسترسی عمودی و افقی


این نوع بالابر دارای توانایی ایجاد دسترسی عمودی و افقی است. در اصطلاح به آن بوم لیفت (Boom Lift) گفته می شود. برخی از این مدل ها به صورت خود کشنده هستند و برخی هم به صورت بالابر پشت خودرویی (پشت کامیونی و نیسانی) می باشند. برخی هم به صورت قابل یدک به بازار عرضه می شوند. مکانیزم این نوع بالابر ها هیدرولیکی است و دارای ایمنی بسیار زیادی هستند.


معرفی انواع بالابر متحرک


• بالابر متحرک استاکر


از استاکرها برای حمل بارهای سنگین در ارتفاعات استفاده می کنند. این بالابر در دو مدل برقی و دستی طراحی و تولید می شود. همچنین قابلیت حمل 3 تن بار را دارد و ارتفاع آنها با توجه به نیاز و تعداد طبقات متغیر است. بالابر متحرک استاکر یا لیفت تراک برای حمل، جابه جایی و تخلیه بارهای سنگین مورد استفاده قرار می گیرد. در حال حاضر برای انتقال و جا به جایی اجناس در صنایع غذایی و دارویی، کارگاه های بسته بندی، فروشگاه های کوچک و کارخانه ها از این بالابر استفاده می شود. در ساختار این بالابر، دو شاخ وجود دارد که بار بر روی آنها قرار می گیرد.
بالابر متحرک استاکر در بازار به دو صورت خودکششی و هل دادنی وجود دارد. مدل اول، دارای موتور بنزینی یا هیبرید است و جابه جایی دستگاه را به کمک نیروی موتور انجام می دهد. در مدل دوم، ساختار دستگاه ساده است و همه افراد می توانند از آن استفاده کنند. در این نوع بالابر نیاز به نیروی انسانی می باشد.

بالابر متحرک استاکر


• بالابر متحرک ریلی


بالابر متحرک ریلی یا ستونی قیمت پایین تری نسبت به باقی مدل ها دارد. گاهی این مدل به صورت تک ریلی ساخته می شود و تا ارتفاع 10 متر را ساپورت می کند. بالابر متحرک ریلی زمانی که دو ریل داشته باشد، می تواند ارتفاع 14 متر را طی کند، حتی می شود آن را تا 20 متر نیز بالا ببرید. نوع اول وزن کمی دارد و به راحتی می توان آن را جا به جا کرد. بالابر متحرک ریلی در انواع دو و چهار ریل هم ساخته می شود. از دیگر ویژگی های این نوع بالابر می توان به ظرفیت و عمر کم، تکان های زیاد و ارتفاع بسته شده ی بیشتر اشاره کرد. بعضی از مدل های 2 و 4 ریل برای ارتفاعات بالاتر هستند و نسبت به مدل های تک ریل، سکوی بزرگتر و نوسانات کمتری دارند. 

 بالابر متحرک ریلی


• بالابر متحرک قیچی

 

بالابر متحرک قیچی یا بالابر آکاردئونی ، یک نوع بالابر هیدرولیکی پرکاربرد در جهان است. از ویژگی های این بالابر می توان به استحکام زیاد، وزن کم، ظرفیت بالا، تعمیرات آسان و تکان خوردن کم در ارتفاع اشاره کرد. امنیت بالای این بالابر موجب شده است تا در بسیاری از کارهای صنعتی و عمرانی مورد استفاده قرار بگیرد. انواع مختلف بالابر متحرک آکاردئونی شامل بالابرهای دستی، برقی و هیدرولیکی می شوند. این بالابرها را در انواع کوچک و بزرگ طراحی و تولید می کنند. در ساخت بالابر آکاردئونی متحرک از قطعات هیدرولیکی و برقی استاندارد و رنگ با کیفیت استفاده می شود. این عوامل در کنار طراحی دقیق و ایمنی بالای دستگاه موجب جلب توجه مشتریان و افزایش رضایت آنها شده است.
این بالابر چرخ دار است و ابعاد جمع شونده آن کم هستند. بنابراین جای زیادی نمی گیرند. این نوع بالابر دارای کاربرد های فراوانی از جمله استفاده در صنعت، خدمات عمومی، کار در ارتفاع ساختمان ها و صنایع هواپیمایی می باشد. ارتفاع کاری این بالابر ها با توجه به نیاز مشتری از 3 متر تا حدود 35 متر است. ویژگی بارز بالابر متحرک قیچی، ظرفیت بالای آن در مقایسه با دیگر بالابر ها می باشد که در برخی موارد به بیش از یک تن هم می رسد. این مدل امنیت بالایی دارد. 

بالابر متحرک قیچی


• بالابر متحرک مفصلی


این نمونه از بالابر خود دارای انواع مختلفی از جمله بالابر عنکبوتی و تلسکوپی می باشد. بالابر متحرک مفصلی در صورت نیاز هم به صورت عمودی و هم افقی حرکت می کند. این محصول دارای چند بازو بوم می باشد. لولا یا مفصل به اپراتور این امکان را می دهد این بالابر از موانع مختلف عبور کرده و به نقاط کور دسترسی پیدا کند. از این محصول می توان در مکان های سخت و دشوار نیز استفاده نمود. بالابر متحرک مفصل با توجه به طراحی و کارکردی که دارد بسیار گران است.

بالابر متحرک مفصلی


• بالابر متحرک پشت خودرو

 بالابر متحرک کامیونی که با نام بالابر خودرویی هم شناخته می شود، از بالابرهای تلسکوپی، بوم لیفت مفصلی، بالابرهای قیچی یا مفصلی – تلسکوپی تشکیل شده است که روی خودروهای باری (نیسان، کامیون، خاور) نصب شده اند. از این دستگاه برای مسافت های طولانی درون و بیرون شهر استفاده می کنند. به کمک آن می توانند به ارتفاع 100-10 متر دسترسی داشته باشند. بالابر متحرک کامیونی می تواند 450-200 کیلوگرم بار را حمل کند. البته برخی از مدل های آن توانایی حمل 1000 کیلوگرم را دارند. در هنگام انتخاب کامیون به توانایی حمل بالابر و حفظ تعادل توجه می شود. بالابرهای کامیونی برای نصب و نگهداری تجهیزات، شستشو، رنگ آمیزی و ... در خدمات شهری، صنعت ساختمان، صنعت برق، آتش نشانی، فرودگاهی و ... به کار می روند.

بالابر متحرک پشت خودرو


• بالابر متحرک هیدرولیک قابل یدک


بالابر متحرک قابل یدک انواع مختلفی دارد و در محیط های داخلی و بیرونی مورد استفاده قرار می گیرد. به کمک آن می توان به ارتفاع 22-5 متر دسترسی پیدا کرد. این بالابر گزینه ی مناسبی برای یدک کشیدن در مسافت های طولانی محسوب می شود. از ویژگی های بالابر متحرک یدک کش می توان به وزن و حجم کم همراه با چرخ های خودرویی اشاره کرد. این دستگاه در انواع مفصلی، تلسکوپی، آکاردئونی و مفصلی- تلسکوپی وجود دارد و ظرفیت آن بین 400-200 کیلوگرم متغیر می باشد. جک های جانبی موجود در ساختار بالابر متحرک قابل یدک، شرایطی را فراهم می کنند تا دستگاه بتواند بر روی زمین های ناهموار هم تعادل خود را حفظ کند. 

این نمونه به صورت یدک به کامیون و یا وانت متصل می شود و می توان آن را به مناطق مختلف جابجا کرد. این بالابر در هر محیطی قابل استفاده می باشد. نیروی آن ها توسط موتور الکتریکی، دیزلی، بنزینی و یا هیبریدی تامین می شود. بالابر یدک کش، در حالتی که به خودرو متصل نیست، می تواند مانند بالابر سیار توسط نفر جابجا شود. در برخی از بالابرهای قابل یدک، یک موتور کششی روی لاستیک قرار می گیرد تا جابجایی را برای اپراتور آسان نماید. 

 بالابر متحرک هیدرولیک قابل یدک


• بالابر نفری سیار هل دادنی (Push Around)


این محصول ساده ترین نوع بالابر متحرک به حساب می آید. برای جابجایی این نوع بالابر، از نیروی دست استفاده می شود و افراد با هل دادن بالابر می توانند آن را به محل مورد نظر منتقل کنند. هرچه سایز چرخ در این مدل از بالابر نفربر بزرگتر باشد جابجایی آن آسان تر است.
این بالابرها در دو نوع چرخ کارگاهی و خودرویی تولید می شوند. چرخ کارگاهی مناسب سطوح هموار مانند بتن، سرامیک، سنگ و آسفالت می باشد. بالابر چرخ خودرویی مناسب سطح خاکی و شنی است و عرض آنها بیشتر می باشد. قیمت بالابر متحرک با شاسی هلی، از سایر انواع بالابر ارزان تر است. در عوض سرعت عمل آن کمتر از سایر بالابرها می باشد.

بالابر نفری سیار هل دادنی (Push Around)


• بالابر خود محرک


بالابر هیدرولیکی خود محرک، برای جابجایی از یک هیدروموتور و یا موتور الکتریکی استفاده می کند. این موتور نیرو را مستقیما به چرخ و در برخی موارد به دیفرانسیل منتقل می نماید. فرمان بالابر خودمحرک توسط یک جک هیدرولیک تغییر جهت می دهد. چرخ های این بالابر می توانند از نوع خودرویی یا توپر باشند.
امکان استفاده از این نوع بالابر متحرک، در صورتی که جک های تثبیت کننده روی زمین مستقر نشده باشند وجود ندارد. در نتیجه بالابر برای حرکت روی زمین باید در وضعیت بسته شده قرار گیرد. یکی از مزیت های این نوع بالابر نفربر هیدرولیکی، امکان بالاروی از شیب و استقرار در سطوح ناهموار است. قیمت بالابر خودمحرک از بالابر سیار و قابل یدک بیشتر می باشد.

 بالابر خود محرک


• بالابر خودکششی


بالابر متحرک خودکششی، شباهت زیادی با بالابرهای خودمحرک دارد. با این تفاوت بزرگ که یک بالابر خودکششی می تواند در حالت باز شده نیز حرکت نماید. در حقیقت اپراتور بالابر خودکششی از داخل سبد فرمان حرکت شاسی را بر عهده می گیرد و حتی در ارتفاع نیز قادر است شاسی را حرکت دهد. محدودیت بالابر خودکششی ، سطح مورد استفاده آن است. مزیت اصلی این بالابر، سرعت عمل بالای آن جهت انجام عمور کارگاهی در مقایسه با سایر بالابرها می باشد. قیمت بالابر خودکششی نسبتا بیشتر از سایر انواع بالابر در ارتفاع مشابه است. نیرو محرکه این نوع بالابر می تواند از باتری، موتور دیزلی یا بنزینی و حتی موتور های جدید هیبریدی تامین شود.

بالابر خودکششی


نحوه کار بالابر متحرک


نحوه کار بالابر متحرک به این شکل است که قدرت موتور و گیربکس شاسی را به وسیله سیم بکسل جابه جا می کند. بعد از رسیدن بالابر متحرک به طبقه مورد نظر، کف شاسی به میکروسوئیچ برخورد می نماید. به همین دلیل برق موتور به طور کامل قطع و دستگاه متوقف می شود.


کاربرد بالابر متحرک


از بالابر متحرک برای جابه جایی مواد اولیه استفاده می شود. از این بالابر در ساختمان هابرای منتقل کردن افراد هم می توان استفاده نمود. اما اگر بنا باشد یک نفر را با این بالابر حمل کنید، باید از استحکام سیم بکسل، ضریب بالا و ترمزهای قوی تر اطمینان حاصل نمایید. همچنین برای حمل بار بین طبقات مغازه ها و فروشگاه های بزرگ از بالابر متحرک فروشگاهی استفاده می شود. انواع بالابر متحرک در ارتفاع ساختمان ها، کار در خطوط برق، آتش نشانی و ... کاربرد دارد. بالابر متحرک پر فروش ترین نوع بالابر میان بالابر های دیگر است.


ابعاد بالابر متحرک


رایج ترین نوع بالابر متحرک از نوع 300 کیلویی می باشد. ابعاد بالابر متحرک معمولا 90*90 است که این ابعاد بسته محل مورد نظر نصب متفاوت هستند.


اجزای بالابر متحرک


بالابر متحرک از قطعاتی مانند سیم بکسل، الکتروموتور، قرقره، ، گیربکس، شاسی، ناودانی و میکروسوئیچ تشکیل شده است. توان این بالابر بر اساس میزان وزنی که قرار است جابه جا کند مشخص می شود. در ادامه به معرفی اجزای بالابر متحرک می پردازیم.

اجزای بالابر متحرک


• گیربکس


در بالابر متحرک از گیربکس حلزونی تیپ VF استفاده می شود.


• الکتروموتور


این قطعه در بالابر متحرک به ظرفیبت حمل بار و ارتفاع آن بستگی دارد. در انتخاب الکتروموتورهای بالابر متحرک سه مولفه مهم تک فاز یا سه فاز بودن موتور، قدرت در بالابر متحرک (2 اسب بخار تا 10 اسب بخار متغیر است) و سرعت یا تعداد دوران رایج (1400 و 3000 دور) مورد توجه قرار می گیرد. الکتروموتور های 3 اسب بخار به صورت تک فاز و سه فاز و الکتروموتورهای بیشتر از 3 اسب بخار، به صورت سه فاز هستند.


• شاسی


اصلی ترین قسمت بالابر متحرک، شاشی آن است. شاسی باید از مقاومت و استحکام کافی برخوردار باشد. شاسی طراحی شده برای بالابر متحرک بسته به نیاز مشتری توسط نصاب ماهر طراحی و ساخته می شود.


• میکروسوئیچ


این قطعه در انتهای شاسی قرار گرفته است تا از خطرات احتمالی جلوگیری کند. در واقع میکروسوئیچ به عنوان کلید قطع و وصل کار می کند. نقش اصلی آن در بالابر متحرک، افزایش ایمنی دستگاه می باشد.


• قرقره


قرقره در این بالابر کار هدایت و جمع کردن سیم بکسل را بر عهده دارد. این قرقره می تواند تا 35 متر سیم بکسل را به دور خود جمع کند.


• سیم بکسل


یک نوع طناب فلزی است که در این بالابر برای بلند کردن و جابه جایی بارهای متعدد به کار می رود. سیم بکسل در هر نوع بالابر متحرک ساختار، ضریب انبساط و انعطاف پذیری، طرح و قطر متفاوتی دارد.


ویژگی و مشخصات فنی بالابر متحرک


بالابر متحرک به موتورخانه نیاز ندارد و حرکتی بدون لرزش و کم صدا دارد. این بالابر از ایمنی بالا و کیفیت بی نظیر برخوردار است. بالابر متحرک زیبا و بادوام می باشد. نصب این بالابر آسان و سریع است. از مشخصات فنی آن می توان به موارد زیر اشاره کرد.

گیربکس سایز سیم بکسل اطلاعات فنی ظرفیت بالابر
3 اسب بخار 86 نمره 8 300 کیلوگرم
5.5 اسب بخار 110 نمره 8 500 کیلوگرم
7.5 اسب بخار 130 نمره 10 750 کیلوگرم


مزایای بالابر متحرک


• در بالابر متحرک برای افزایش ضریب اطمینان در هر طبقه از 2 عدد میکروسوئیچ (سنسور اطمینان) استفاده می شود.
• مکانیزم عملکرد بالابر متحرک مانند بالابر ساختمانی است. اما از ضریب اطمینان بیشتری برخوردار می باشد.
• تمامی تجهیزات دستگاه به صورت پیچ و مهره ای و مطابق استانداردهای آسانسور به یکدیگر وصل شده اند.
• این بالابر را می توان با مشخصات مکانی و نیاز مشتری مطابقت داد.
• سکوی آن بر اساس نیاز مشتری به اندازه، ابعاد، شکل و تزئیات خاص ساخته می شود.
• در بالابر متحرک حفاظ الکتریکی در اطراف دریچه سقف وجود دارد.
• همچنین سینی حفاظتی الکتریکی در زیر سکو قرار دارد.


خدمات شرکت برج بالابر


شرکت برج بالابر یکی از قوی ترین مجموعه های فروش بالابر متحرک و نصب انواع بالابر صنعتی می باشد. این شرکت با فروش بالابر متحرک در انواع و مدل های متنوع و متعدد، توانسته بهترین کیفیت را در اختیار مشتریان خود قرار دهد. شما با خرید بالابر متحرک از شرکت برج بالابر از گارانتی این شرکت برخوردار می شوید.


قیمت بالابر متحرک

 

 قیمت بالابر متحرک یکی از نکات مهمی است که مشتریان در زمان خرید به آن توجه می کنند. قیمت بالابر متحرک بر اساس نوع بالابر، ساختار، امکانات، ابعاد، کاربرد، تکنولوژی به کار رفته در ساخت دستگاه، مواد اولیه و ... تعیین می شود. در برخی از انواع بالابر متحرک، سنسورهای چشمی وجود دارند که ایمنی دستگاه را افزایش می دهند. برای اطلاع از قیمت بالابر متحرک با شماره های موجود در سایت تماس بگیرید. کارشناسان ما در قسمت فروش بالابر متحرک آماده ی پاسخگویی به سوالات شما می باشند. 

قیمت بالابر متحرک

خرید بالابر متحرک


در هنگام خرید بالابر متحرک باید به ظرفیت بالابر، نوع مکانیزم آن، ارتفاع بالاروندگی، تعداد توقف ها، نوع طراحی و ساخت دستگاه، نیرو محرکه و سوخت مصرفی، ایمنی و سیستم های حفاظتی، نوع چرخ ها و سرعت نصب و راه اندازی بالابر توجه نمود. برای بهره مندی از مشاوره رایگان و اطلاع از قیمت انواع بالابر با کارشناسان شرکت تماس بگیرید.


فروش بالابر متحرک


شرکت آسیابرج مجوز رسمی فعالیت خود را در سال 1372 از وزارت صنایع دریافت کرده است. محصولات این شرکت شامل انواع بالابرهای ثابت، متحرک، دستی، باربر، نفربر، راهبند و ... می شوند. آسیابرج توانسته است تا از طریق احداث واحدهای طراحی مهندسی، برنامه ریزی، کنترل کیفیت، تبلیغات و بازاریابی و رعایت کلیه موارد ایمنی و استانداردهای لازم مهندسی در طراحی و ساخت بالابرها گام مهمی را در صنعت کشور بردارد. فعالیت های این شرکت به داخل کشور محدود نمی شود. محصولات آسیا برج به کشورهای عراق، کویت، افغانستان، امارات و ... صادر می گردد. کيفيت مطلوب، ايمني بالا ، گارانتي، خدمات پس از فروش و مشتري مداري از خصوصيات شرکت آسيا برج مي باشد.


سوالات متداول


1- بالابر متحرک چیست؟

بالابر متحرک دارای چرخ های متحرک در زیر خود می باشد و ارتفاع های گوناگونی دارد. این بالابر با توجه به کاربرد مورد نیاز انتخاب می شود.


2- کاربرد بالابر متحرک چیست؟

این نوع بالابرها در صنایع و کارخانجات بیشتر استفاده می شوند و کاربردهای صنعتی دارند.


3- بالابر متحرک به چند دسته تقسیم بندی می شود؟

بالابر متحرک به دو دسته ی بالابر متحرک با دسترسی عمودی و دسترسی افقی و عمودی تقسیم می شود.

4- قیمت بالابر متحرک چقدر است؟

قیمت بالابر متحرک یکی از نکات مهمی است که مشتریان در زمان خرید به ان توجه می کنند. قیمت بالابر متحرک بر اساس نوع بالابر، ساختار، امکانات، ابعاد، کاربرد، تکنولوژی به کار رفته در ساخت دستگاه، مواد اولیه و ... تعیین می شود. برای اطلاع از قیمت بالابر متحرک با شماره های موجود در سایت تماس بگیرید. کارشناسان ما در قسمت فروش بالابر متحرک آماده ی پاسخگویی به سوالات شما می باشند.


چاپ   ایمیل

1000 کاراکتر باقیمانده است


تماس با واحد فروش

تهران، اتوبان آزادگان، احمدآباد مستوفی، بلوار ابوالقاسم، خیابان صنوبر سوم، خیابان سیزده آبان، پلاک 22و24