مقالات

مقایسه بالابر مفصلی و بالابر تلسکوپی

مقایسه بالابر مفصلی و بالابر تلسکوپی

مقایسه بالابر مفصلی و بالابر تلسکوپی ، بالابرهای مفصلی به دلیل حرکت مفصلی بازوها قدرت مانور زیادی دارند. از این بالابر جهت بالا رفتن در مکان های باریک و عبور از موانع می توان استفاده کرد. افراد با کمک بالابرهای مفصلی می توانند به نقاطی وارد شوند که دسترسی به آنها بسیار سخت است.

مقایسه بالابر مفصلی و بالابر تلسکوپی

ظرفیت این بالابرها بیش از 200 کیلوگرم است. برای تعمیر، نگهداری و خدمات مختلف به کار می روند. با استفاده از بالابر مفصلی به ارتفاعات 25-10 متر می توان دسترسی پیدا کرد. ارتفاعات قابل دسترسی با بالابرهای تلسکوپی بیشتر از مفصلی می باشد. بالابر تلسکوپی شرایط دسترسی به ارتفاعات 100-12 متر را فراهم می کند. علاوه بر این ظرفیت بیشتری نسبت به بالابر مفصلی دارد. ظرفیت این بالابر 450-200 کیلوگرم است. البته در برخی مدل ها این رقم به 1000 کیلوگرم هم می رسد. بالابرهای تلسکوپی نیاز به فضای بیشتری دارند. بنابراین برای فضاهای کوچک و فشرده بهتر است از بالابر مفصلی استفاده شود. بالابرهای تلسکوپی از پایداری بیشتری برخوردار هستند و مناسب استفاده در محیط های باز می باشند. پایداری بالابرهای تلسکوپی به خاطر وجود جک های هیدرولیکی در طراحی آنها است. این امر به بالابر تلسکوپی کمک می کند تا به ارتفاعات بیشتری دسترسی داشته باشد. اما بالابرهای مفصلی انعطاف پذیر هستند.


بالابرهای مفصلی (articulating boom lift) دارای چندین بازو یا بوم هستند. لولا و مفصل های موجود در ساختار این نوع بالابر شرایطی را برای اپراتور ایجاد می کند تا بتواند از بین موانع عبور کند. با این کار امکان دسترسی او را به نقاط کور فراهم می کند. بالابرهای مفصلی در دنیا با نام سیستم z هم شناخته می شوند. در بالابرهای مفصلی می توان انواع خود محرک های دیزلی، برقی و یا هیبریدی را نصب کرد. ضمن اینکه قابلیت نصب بر روی خودرو و امکان یدک آنها نیز وجود دارد. بالابرهای تلسکوپی از این نظر مشابه بالابرهای مفصلی هستند.


بالابرهای تلسکوپی (telescoping boom lift) دارای بوم ها یا بازوهایی هستند که درون یکدیگر باز و بسته می شوند. این عمل با کمک جک های هیدرولیکی امکان پذیر می شود.
بیشترین کاربرد بالابرهای تلسکوپی در کارگاه های کشتی سازی، سایت های تعمیراتی ، سوله های صنعتی، کارگاه های ساختمانی و سازه های مرتفع می باشد. بازوهای متحرک موجود در بعضی از مدل های این بالابر، امکان دسترسی به سطوح افقی را نیز فراهم می کند. سرعت بالابر تلسکوپی نسبت به نوع مفصلی بیشتر است. ضمن اینکه استفاده از آن هم راحت تر می باشد. بیشترین کاربرد بالابرهای مفصلی در کارخانه های صنعتی، فرودگاه ها، مراکز خرید، استادیوم های ورزشی، مراکز مذهبی و ... می باشد. این بالابرها نیازی به جک ندارند و برای جابه جایی از یک مکان به مکان دیگر نیازی به پایین آوردن بوم آن نیست.

 

 

1000 کاراکتر باقیمانده است


تماس با واحد فروش

تهران، اتوبان آزادگان، احمدآباد مستوفی، بلوار ابوالقاسم، خیابان صنوبر سوم، خیابان سیزده آبان، پلاک 22و24