مقالات

بالابر جکی

بالابر جکی

بالابر جکی ، امروزه در صنایع مختلفی از بالابرها استفاده می کنند. بالابر به عنوان یک وسیله کاربردی شناخته می شود. بالابر جکی یکی از انواع بالابر است که دارای ضریب امنیتی بالایی می باشد. انتقال قدرت در این بالابر با استفاده از جریان سیال پر فشار موجود در لوله ها صورت می گیرد. سادگی طراحی بالابر جکی باعث افزایش راندمان آن شده است.


مزایای بالابر جکی

خرابی قطعات در این بالابر کم اتفاق می افتد. برای استفاده از بالابر جکی نیازی به محیطی برای ساخت موتورخانه نیست. یکی دیگر از مزایای بالابر جکی این است که برای ساخت نیازی به فضای زیادی ندارد. دقت و امنیت بالا، نصب و راه اندازی آسان از دیگر مزیت های این نوع بالابر محسوب می شوند.

بالابرهای جکی چه ویژگی هایی دارند؟

این نوع بالابرها دارای سامانه الکتروهیدرولیک هستند. عملکرد آنها بدون حرکت و لرزش است و صدای بسیار کمی ایجاد می کنند. بالابرهای جکی در زیر سبد خود دارای سنسور می باشند. از دیگر ویژگی های این بالابرها می توان به ظرفیت 250 کیلوگرمی، انعطاف پذیری، راندمان بالا و سیستم برق 12 ولت اشاره کرد. در این بالابرها می توان مقدار نیرو را تغییر داد.

 

انواع بالابر جکی

بالابرهای جکی در دو نوع کابین دار و نیم کابین تولید می شوند.

1- بالابر کابین دار :

ظاهر این بالابرها شبیه آسانسور است و امنیت بالایی دارند.

2- بالابر جکی نیم کابین :

کابین این نوع بالابر فاقد سقف می باشد اما از امنیت بالایی برخوردار است.

کاربرد بالابر جکی

معمولا از این نوع بالابر جهت حمل و جابه جایی بار در فروشگاه ها و جابه جایی افراد در بین طبقات استفاده می کنند.

مدل های مختلف بالابر جکی

از مدل های مختلف بالابر جکی می توان به بالابر جکی نفربر، رستورانی، مغازه، کفی و خانگی اشاره کرد. این بالابرها برای جابه جایی افراد، بار و غذا به کار می روند. در این بین بالابر جکی مغازه از فروش بالایی برخوردار است.

اجزای بالابر جکی

بالابر جکی از قسمت های مختلفی مانند تانک هیدرولیک، جک (سیلندر)، پیستون، کابین، پاوریونیت، کنترل کننده و ریل های راهنمای کابین تشکیل شده است. قسمت های مختلف تانک هیدرولیک شامل پمپ، مخزن و دریچه می شوند. وظیفه سیلندر، انتقال روغن به پیستون ها است. نکته مهم در مورد سیلندر، کیفیت آن است. اگر این قطعه خراب شود، تعویض آن به سختی امکان پذیر می باشد. پیستون، با وارد کردن فشار موجب حرکت کابین می شود. پاوریونیت، قسمتی است که نیروی لازم برای حرکت بالابر را فراهم می کند. این بخش از قسمت های مختلفی مانند شیر کنترل جریان، تانک ذخیره روغن، موتور، شیر shut off، پمپ و شیرهای اطمینان تشکیل شده است. کنترل کننده در کنار تانک هیدرولیک است و مسئول کنترل سرعت و فشار دستگاه می باشد.

نحوه کار بالابر جکی

وقتی که بالابر را روشن می کنند، به سمت بالا حرکت می کند. در این حالت موتور شروع به چرخش کرده و روغن به جک انتقال پیدا می کند. زمانی که پمپاژ اتفاق می افتد، حرکت بالابر آغاز می شود. با روشن شدن شیر برق، روغن به داخل تانک می رود و حرکت بالابر به سمت پایین اتفاق می افتد. بالابرهای جکی انعطاف پذیری بالایی دارند. دلیل این امر، وجود شیلنگ های قابل انعطاف می باشد.

قیمت بالابر جکی

فاکتورهای مختلفی بر روی قیمت بالابر جکی تاثیر می گذارند که از آن جمله می توان به نوع و مدل بالابر، اندازه آن، ارتفاع و قدرت موتور، برند، جنس، امکانات، کیفیت، ظرفیت و ... اشاره کرد.

1000 کاراکتر باقیمانده است


تماس با واحد فروش

تهران، اتوبان آزادگان، احمدآباد مستوفی، بلوار ابوالقاسم، خیابان صنوبر سوم، خیابان سیزده آبان، پلاک 22و24