مقالات

بالابر برقی

بالابر برقی

بالابر برقی ، این بالابر که با عنوان بالابر وینچی هم شناخته می شود، جهت جابه جایی افراد و وسایل در بین طبقات به کار می رود. ظرفیت بار این بالابر 50 کیلوگرم تا 10 تن می باشد. در ساختار آن از یک موتور بسیار قدرتمند استفاده می شود.


انواع بالابر برقی

این نوع بالابر در انواع مختلفی تولید می شود که از آن جمله می توان به آسانسور برقی خانگی، بالابر برقی فروشگاهی، آسانسور برقی ساختمانی، بالابرهای برقی پله، مغازه، آسانسور برقی بیمار و بالابر صنعتی برقی اشاره کرد.

1- بالابر برقی خانگی :

این نوع بالابر بیشتر در منازل مورد استفاده قرار می گیرد. کاربرد آن در جابه جایی افراد و وسایل بین طبقات می باشد. اما جایگزین مناسبی برای بالابر هیدرولیکی خانگی به شمار نمی رود.

2- بالابر برقی فروشگاهی :

در بسیاری از فروشگاه های بزرگ برای جابه جایی اجناس و افراد در بین طبقات از این نوع بالابر استفاده می کنند.

3- بالابر (آسانسور) برقی ساختمانی :

در برخی از پروژه های ساختمانی از این نوع بالابر استفاده می کنند. این بالابر باعث سهولت جابه جایی افراد و وسایل در کارهای ساختمانی و عمرانی شده است.

4- بالابر برقی پله :

از این بالابرها برای جابه جایی سالمندان و افراد ناتوان استفاده می کنند. این بالابر در کنار پله ها نصب می گردد.

5- بالابر برقی مغازه :

در بسیاری از مغازه ها برای راحتی و افزایش سرعت انجام کار از این نوع بالابر استفاده می شود. بالابر برقی مغازه جزء پر فروش ترین انواع بالابر محسوب می شود.

6- بالابر برقی بیمار :

این وسیله برای جابه جایی بیماران به کار می رود. با استفاده از این بالابر می توان افراد بیمار را از روی زمین و یا ویلچر به روی تخت (یا برعکس) جابه جا کرد. طراحی بالابرهای برقی بیمار با توجه به شرایط بیمار انجام گرفته است. این بالابرها برای استفاده در بیمارستان ها، آسایشگاه های معلولین و سالمندان مناسب هستند.

7- بالابر صنعتی برقی :

در کارخانه ها و انبارهای بزرگ صنعتی از این نوع بالابر استفاده می کنند. موتورهای به کار رفته در ساختار این نوع بالابر صنعتی نسبت به بالابرهای دیگر بسیار قدرتمندتر هستند. 

مشخصات فنی بالابر برقی

این بالابر را می توان برای مسیری به طول حداکثر 10 متر با 4 توقف طراحی نمود.از دیگر مشخصات این بالابر می توان به امکان نصب موتور گیربکس در بالا یا پایین اشاره کرد. سنسور نوری موجود در زیر کفی این بالابر به تشخیص اجسام در حین حرکت به سمت پایین کمک می کند. در بالابر برقی از برق تک فاز استفاده می شود ضمن اینکه برای تنظیم سرعت و شروع و توقف نرم از درایو بهره می برد. طراحی این بالابر به گونه ای است که امکان تغییر سرعت با استفاده از نسبت های پایین تر گیربکس وجود دارد.

نحوه ساخت بالابر برقی

بالابر برقی با توجه به مشخصات ارائه شده توسط مشتری، طراحی و ساخته می شود. در ابتدا ابعاد محل اندازه گیری می شود و کارشناسان با توجه به مشخصات ارائه شده و سلیقه مشتری، آن را می سازند. مشخصات لازم برای طراحی و ساخت بالابر شامل وزن، ارتفاع و ابعاد کابین و کفی بالابر می شوند. بعد از ساخت، بالابر را در محل موردنظر نصب می کنند. معمولا بالابرهای برقی در فروشگاه ها، اماکن تجاری و انبارهای بزرگ به کار می روند.

قیمت بالابر برقی

قیمت بالابر برقی به فاکتورهای مختلفی مانند نوسانات نرخ ارز، کاربرد بالابر، نوع موتور، قدرت و ابعاد و ... بستگی دارد. 

 

1000 کاراکتر باقیمانده است


تماس با واحد فروش

تهران، اتوبان آزادگان، احمدآباد مستوفی، بلوار ابوالقاسم، خیابان صنوبر سوم، خیابان سیزده آبان، پلاک 22و24